Empresa Motllística Olotina

Fabriquem tot tipus de motlles d'injecció de plàstic

Qui som?

 

Emol és una empresa dedicada a la fabricació de motlles d'injecció de termoplàstics. Ubicada a Olot (Girona) des de l'any 1988, a Emol disposem d'una plantilla d'experts multidisciplinars capaços de dissenyar i construir tot tipus de motlles industrials tenint en compte sempre els requeriments geomètrics, els de producció i els marcats pel client.

 

Emol té una superfície de 600 m2, dins els quals s'hi troba l’oficina tècnica que disposa de múltiples sistemes CAD/CAM, i el taller, que disposa de totes les eines tècniques i tecnològiques necessàries per a la fabricació dels nostres productes.

 

¿Quienes somos?

 

Emol es una empresa dedicada a la fabricación de moldes de inyección de termoplásticos. Ubicada en Olot (Girona) desde el año 1988, a Emol disponemos de una plantilla multidisciplinar capaz de diseñar y construir todo tipo de moldes industriales teniendo en cuenta siempre los requerimientos geométricos, los de producción i los marcados por el cliente.

 

Emol tiene una superficie de 600 m2, en los cuales se encuentra la oficina técnica que dispone de múltiples sistemas CAD/CAM, y el taller, que dispone de todas las herramientas técnicas y tecnológicas necesarias para la fabricación de nuestros productos.

Condimentum imperdiet nibh hac

Interdum vivamus platea porttitor nunc leo sollicitudin ullamcorper, proin elementum sit bibendum lectus turpis dictumst, sed sapien non mi metus varius.

Lacus taciti netus a